Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα cooper-essentials.gr.

1. Γενικές πληροφορίες

Η πλοήγησή σας στο cooper-essentials.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής η και επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σημαίνει αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης. Για τον λόγο αυτόν σας καλούμε να τους διαβάσετε πριν από την πλοήγηση και την πραγματοποίηση των αγορών σας.
Σε περίπτωση διαφωνίας σας για μέρος η το σύνολο των όρων χρήσης μας παρακαλούμε αποστείλετε μας το σχετικό e-mail στο info@cooper-essentials.gr πριν την πλοήγηση η αγορά σας, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείτε δεδομένη η αποδοχή τους.
Το cooper-essentials.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει η μεταβάλλει το περιεχόμενό του, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, παρά μόνο την ανακοίνωσή του στο διαδικτυακό κατάστημα.
Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το cooper-essentials.gr μέσω αυτού.

Όλο το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του cooper-essentials.gr και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση σημαίνει αυτόματα καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν.2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προβάλλει προς πώληση τα προϊόντα του ως έχουν και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει , ή και να αποσύρει αυτά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

2. Παραγγελία προϊόντων Και προστασία καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το cooper-essentials.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ’ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop μας, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Ο κάθε χρήστης-επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τυχών αγορές που θα γίνουν από τον λογαριασμό του. Για τον λόγο αυτόν σας συνιστούμε να μην δίνεται του προσωπικούς σας κωδικούς σε τρίτους.

3. Αγορά – Παραγγελία

Το cooper-essentials.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Για την καταχώρηση της παραγγελίας σας χρησιμοποιείτε το “καλάθι” στο οποίο και προσθέτετε τα προϊόντα της επιλογής σας. Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιήγησης σας και επιλογής των προϊόντων για τις αγορές σας, μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο που έχετε προσθέσει στο καλάθι. Πατώντας στα αντίστοιχα εικονίδια σας δίνεται η δυνατότητα να τροποποιήσετε την παραγγελία σας αλλάζοντας την ποσότητα ή αφαιρώντας τελείως κάποιο προϊόν από το καλάθι.

Από την στιγμή που η παραγγελία σας ολοκληρωθεί σωστά, θα λαμβάνετε μια σειρά από e-mail τα οποία και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Το πρώτο e-mail που θα λάβετε θα αφορά την σύνοψη της παραγγελίας και υποδεικνύει πως μόλις λάβαμε την παραγγελίας σας στο σύστημά μας και την επεξεργαζόμαστε.
Το δεύτερο e-mail που θα λάβετε θα αφορά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας και αποστολή της παραγγελίας σας.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με Ελτα Κουριερ. Η διάρκεια της αποστολής συνήθως ολοκληρώνεται σε 1-4 μέρες ανάλογα και με την διεύθυνση αποστολής. Για απομακρυσμένες περιοχές ίσως χρειαστούν και περισσότερες μέρες.

4. Επιστροφή προϊόντων

Το cooper-essentials.gr έχει υποχρέωση αλλαγής των προϊόντων του εάν το προιόν που θα σας παραδοθεί δεν συνάδει με τα αντίστοιχα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει στην εκάστοτε παραγγελία σας.

Επίσης σε περίπτωση που ένα προιόν είναι ελλατωματικό από μεριά μας δεσμευόμαστε να το ξαναστείλουμε χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 5 εργάσιμων ημερών.

5. Ακύρωση παραγγελίας

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Στην περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη και θα θέλατε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας  τηλεφωνικώς ή και με e-mail στις πρώτες 24 ώρες από την στιγμή της παραγγελίας σας και προτού η παραγγελία σας φτάσει στο τμήμα κατασκευής.
Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία δεν ακυρώνεται.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει την πληρωμή σας , αν η παραγγελία έχει ήδη πληρωθεί τότε θα διεκπεραιωθεί κανονικά.

6. Επιστροφή Χρημάτων

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και αποστείλετε mail στην διεύθυνση  support@cooper-essentials.gr .

Τα στοιχεία που πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο mail είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο: Ονοματεπώνυμό σας (πρέπει να είστε ο αρχικός αγοραστής)
Τηλέφωνο: 
Αριθμός τηλεφώνου

Αριθμός Παραγγελίας: Αριθμός παραγγελίας σας

Ημερομηνία: Ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας

Τρόπος επιστροφής χρημάτων: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται υποχρεωτικά με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η αρχική πληρωμή, εκτός και αν είχατε πληρώσει με αντικαταβολή, οπότε σας επιστρέφουμε τα χρήματα με κατάθεση τραπέζης. Αν είχατε πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά και μόνο με refund στην κάρτα σας.

Όνομα Τράπεζας: Αν είχατε πληρώσει με κατάθεση τραπέζης ή με αντικαταβολή, τότε γράψτε εδώ το όνομα της τράπεζας στην οποία θέλετε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Για να μη χρεωθείτε με έξοδα μεταφοράς, προτιμήστε Πειραιώς ή Εθνική που είναι οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
IBAN για επιστροφή χρημάτων: Γράψτε τον αριθμό IBAN του λογαριασμού σας
Δικαιούχος λογαριασμού: Ονοματεπώνυμο δικαιούχου του λογαριασμού της τράπεζας

Πρώτη δημοσίευση των παρόντων όρων έγινε στις 10/01/2020