9 Πράγματα Που Οι Κατασκευαστές Σελοφάν Δεν Θέλουν Να Μάθετε Ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε σελοφάν καθημερινά χωρίς βέβαια να ξέρουμε το καινοτόμο προϊόν που τα έχει πλήρως αντικαταστήσει στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.

Η χρήση των επαναχρησιμοποιούμενων αυτών καλυμμάτων τροφίμων με το όνομα Power Caps είναι πιο πολύ οικονομική από το να αγοράζετε επανειλημμένα σελοφάν και αλουμινόχαρτα. Αυτά τα καπάκια σας εξοικονομούν ακόμη περισσότερα χρήματα παρατείνοντας την φρεσκάδα του φαγητού σας.

Τα πλεονεκτήματα λοιπόν των Power Caps που τα καθιστούν πολύ καλύτερα από τα σελοφάν ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο κάλυψης σκευών και που φυσικά οι κατασκευαστές των σελοφάν δεν θέλουν να ξέρετε είναι τα παρακάτω:

  1. Αντικαθιστούν τα υπάρχοντα καπάκια δοχείων που λείπουν

Με τα Power Caps μπορείτε να καλύψετε τα μπολ, τα πιάτα ή τα κομμένα φρούτα και λαχανικά. Αποτελούν εξαιρετικό υποκατάστατο χαμένων ή σπασμένων καλυμμάτων. Είναι εύκαμπτα και λειτουργούν για οτιδήποτε δεν έχει κάλυμμα. Τεντώνεται εύκολα για να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα δοχείων και μπολ όπως κούπες, ποτήρια, ανοιχτή τροφή για σκύλους κ.ά.

2. Διατηρείτε τα τρόφιμα και τα ποτά φρέσκα

Όταν ένα καπάκι ταιριάζει καλά, η αεροστεγής του σφράγιση κάνει καλή δουλειά διατηρώντας τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερη χρονική περίοδο. Διευκολύνουν επίσης την διατήρηση της φρεσκάδας της κομμένης πλευράς ορισμένων φρούτων και λαχανικών.

3. Βολικό στην χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καπάκια σιλικόνης για να αποθηκεύσετε τα υπολείμματα χωρίς να χρειάζεται να τα μεταφέρετε σε άλλα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τεντώσετε το καπάκι για να μετατρέψετε ένα πιάτο σερβιρίσματος σε τάπερ και έπειτα να τα χρησιμοποιήσετε για να τα ζεστάνετε μειώνοντας την χρήση κι άλλων πιάτων. Πριν εφαρμόσετε το καπάκι, βεβαιωθείτε ότι το δοχείο είναι καθαρό και στεγνό.

4. 6 διαφορετικά μεγέθη

Τα Power Caps διατίθενται σε μια σειρά διαφορετικών μεγεθών. Τεντώνουν από μία έως τρεις ίντσες, έτσι ώστε κάθε καπάκι να χωρά σε δοχεία διαφορετικού μεγέθους, παρέχοντας ένα ασφαλές κάλυμμα για τα περισσότερα από τα μπολ και τα δοχεία σας. Είναι διαθέσιμα σε 6 διαφορετικά μεγέθη.

5. Πολύ ευέλικτα

Τα Power Caps είναι ελαστικά, προσκολλώνται καλά σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιαδήποτε από αυτά τα ελαστικά καπάκια σε οποιοδήποτε στρογγυλό ή ορθογώνιο δοχείο επιθυμείτε να καλύψετε.

6. Παροχή στεγανοποίησης κενού

Τα καλύμματα σιλικόνης παρέχουν στεγνότητα όταν τοποθετούνται σωστά. Είναι εύκολο να τεντωθούν πάνω από ένα δοχείο. Δεν είναι μόνο ανθεκτικά στην διαρροή αλλά είναι επίσης και αδιάβροχα. Σφραγίζουν και διατηρούν τα τρόφιμα σας φρέσκα.

7. Ανθεκτικά

Σε αντίθεση με τα επαναχρησιμοποιούμενα πλαστικά καπάκια που μπορούν να στρεβλώσουν και να σπάσουν με την χρήση, τα Power Caps έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι αρκετά ισχυρά για να συγκρατούν το βάρος άλλων δοχείων που στοιβάζονται πάνω του. Είναι ανθεκτικά σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Από -40 έως +210 βαθμούς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον καταψύκτη, το ψυγείο ή τον φούρνο μικροκυμάτων.

8. Εύκολα στην αποθήκευση

Είναι λεπτά, αναδιπλούμενα, εύκολο να αποθηκευτούν σε ένα συρτάρι και μπορεί επίσης να τυλιχτεί για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο συρτάρι της κουζίνας ή στο ντουλάπι σας.

9. Φιλικά προς το περιβάλλον

Εφόσον τα ελαστικά καπάκια από σιλικόνη μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε πλαστικό περιτύλιγμα μίας χρήσης ή να πετάτε δοχεία που τα καπάκια τους λείπουν. Πιο οικονομική και φιλική για το περιβάλλον λύση.

Καλέστε στο 210 3007639 για πληροφορίες σχετικά με το πως να τα αποκτήσετε.

Τα Power Caps βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος με τα σελοφάν μιας χρήσης και σας παρέχουν καλύτερη σφράγιση από ό,τι το περίβλημα μίας χρήσης. Τα επαναχρησιμοποιούμενα καπάκια είναι επίσης ένας τρόπος για να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον και να συμβάλλετε στην ελαχιστοποίηση των πλαστικών απορριμμάτων.

Για να προμηθευτείτε τα Power Caps καν’ τε κλικ εδώ.

Καλέστε στο 210 3007639 για να μάθετε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *